Dutch Masters Innovation Seminar

Uitreiking Dutch Masters Innovation Award op andere locatie

In verband met de aanpassingen in het programma van Dutch Masters – Indoor Brabant door het Corona-virus, wordt het Dutch Masters Innovation congres geschrapt. De drie genomineerden voor de Dutch Masters Innovation Award worden nu op 13 maart zonder publiek door de jury beoordeeld in Agri&Food Plaza in ‘s-Hertogenbosch.

‘Om geen extra druk te leggen op de organisatie van Dutch Masters – Indoor Brabant én de kans op besmetting met het Corona-virus tot een minimum te beperken, hebben we besloten om de uitreiking van de tweede Dutch Masters Innovation Award te verplaatsen naar Agri&Food Plaza’, zegt Huub Dormans, directeur van OndernemersLift+.

 

Hij is blij dat de prijsuitreiking desondanks toch door kan gaan. ‘Weliswaar zonder publiek. Maar de drie finalisten, Equine Legcooler, iFeed en Circulair Smart Saddle System, hebben zich in de afgelopen weken intensief voorbereid. Daarom is het mooi dat we hen toch de mogelijkheid kunnen geven om hun product te pitchen voor een deskundige jury, die bestaat uit Fenna Westerduin (KNHS), Monique van Hal (HIP), Haike Blaauw (FNRS) en René Veldman (Rabobank). Zij zullen uiteindelijk ook bepalen wie er met de Dutch Masters Innovation Award 2020 vandoor gaat.’

 

De Dutch Masters Innovation Award is een initiatief van HAS Hogeschool, OndernemersLift+ en Dutch Masters – Indoor Brabant. De winnaar van de Dutch Masters Innovation Award ontvangt een cheque ter waarde van 5.000 euro en een voucher voor deelname aan het Start-up coachingsprogramma van OndernemersLift+.

Dutch Masters Innovation Platform

Dutch Masters Innovation brengt hippische ondernemers, studenten, experts, bedrijven en paardensporters bij elkaar en versnelt de ontwikkeling, marktgang en omarming van nieuwe producten en diensten. De founding fathers van dit platform zijn HAS Hogeschool, Ondernemerslift+ en Stichting Indoor Brabant. Door krachten te bundelen, verduurzamen we de waarde van de paardensport en dragen we bij aan een toekomstbestendige paardeneconomie.

Dutch Masters Innovation Award

De Dutch Masters Innovation Award is niet zomaar een award, maar het is jouw ticket naar een succesvolle toekomst. Wij bieden een podium voor originele, innovatieve en impactvolle hippische ondernemers. Schrijf je in en maak kans op de award en een bedrag van €5.000,-. Dit is pas het begin. Als jouw innovatie onze Award wint, krijg je een golden ticket voor het acceleratieprogramma van Ondernemerslift+. Een succesversneller met professionele begeleiding, toegang tot nieuwe afzetmarkten en een netwerk waar je ‘u’ tegen zegt. Daarnaast krijg je een mooi podium op The Dutch Masters.

Media

Terugblik op 2019

De eerste winnaar
Camarillo Oko

Na een spannende strijd is de Dutch Masters Innovation Award uitgereikt aan Camarillo Oko. De jury roemde de beleving die deze innovatie aan de sport kan toevoegen.

De eerste editie van het Dutch Masters Innovation Seminar was een middag vol inspiratie waarbij de kracht van innovatie binnen de hippische sector voelbaar aanwezig was. Tijdens het Dutch Masters Innovation Seminar gingen drie veelbelovende hippische innovaties de strijd met elkaar aan. Tijdens een spannende pitchronde lukte het Rikkert Koppes om met zijn innovatie de jury voor zich te winnen. Naast de award ontving deze innovatie ook een geldbedrag van €5.000,- en een golden ticket voor toegang tot het acceleratieprogramma van Ondernemerslift+. Tevens werd het publiek tijdens het seminar ondergedompeld in de wereld van innovatie: Huub Dormans, Rian Timmers en futurist Richard van Hooijdonk belichtten innovatie vanuit verschillende invalshoeken.

Contact

Dutch Masters Innovation

Diezekade 2
5222 AK ’s-Hertogenbosch
Nederland

info@Dutchmastersinnovation.com

© Dutch Masters Innovation 2019

De Dutch Masters Innovation Award is niet zomaar een award, maar het is jouw ticket naar een succesvolle toekomst. Wij bieden een podium voor originele, innovatieve en impactvolle hippische ondernemers. Schrijf je in en maak kans op de award en een bedrag van €5.000,-. En dat is pas het begin.

De Dutch Masters Innovation Award is niet zomaar een award, maar het is jouw ticket naar een succesvolle toekomst. Wij bieden een podium voor originele, innovatieve en impactvolle hippische ondernemers. Schrijf je in en maak kans op de award en een bedrag van €5.000,-. En dat is pas het begin.

Share This